1. Du är här:
 2. Alla jobb på hela världen
 3. Gigajob Finland
 4. Anvisningar för annonsering
 
 

Anvisningar för annonsering

Läs om vad du skall ta i beaktande innan du lägger up dina jobbannonser

På Gigajob skall det vara snabbt och enkelt för arbetsgivare och arbetstagare att hitta varandra – och detta på det mest trevliga sätt och vis. Därför ber vi våra Gigajob användare om trevliga umgängesformer och en god och respektfull kommunikation.

Utöver det finns det naturligtvis anvisningar som gäller för alla användare likadant. Vi förbehåller oss rätten att ändra, förkorta eller vägra publicera annonser som inte motsvarar anvisningarna. Vänligen följ dessa regler

 • spacer Inga kontaktuppgifter Din Gigajob annons får inte innehålla några kontaktuppgifter. Att ange webadresser (URLs), telefonnummer e-postadresser eller postadresser i din annonstext är strikt förbjudet. Enda undantaget är avgiftsbelagda layout-annonser.
 • spacer Inget sex Annonser som på något sätt rör erotik/sex är inte tillåtna på Gigajob. Du får inte heller använda dig ord som är offensiva eller inte ungdomsfria.
 • spacer Endast faktiska jobberbjudanden På Gigajob är det enbart tillåtet att lägga upp annonser som framställer faktiska jobberbjudanden eller platsansökningar. Däremot är det förbjudet att lägga upp kontaktannonser, säljannonser eller liknande.
 • spacer Endast en annons per jobb Det är inte tillåtet på Gigajob att lägga upp samma annons flera gånger. Det gäller även för annonser som bara skiljer sig lite grann.
 • spacer Inga svamligheter I din Gigajob annons måste det framkomma tydligt vad det erbjudna/sökta jobb skall handla om. Det skall vara genast klart vad som är arbetsinnehållen. Vi tål inga annonser som är oklart formulerade eller inte innehåller tillräckligt med information.
 • spacer Ingen reklam Naturligtvis får du i din annons framställa de fördelar ditt företag eller dina produkter erbjuder. Det är dock förbjudet att lägga in en annons som inte syfter till att hitta medarbetare men att göra reklam.
 • spacer Inga avbetalningsfodran Det är absolut förbjudet på Gigajob att erbjuda jobb som tvingar kandidater till någon form av betalning; t.ex. för e-böcker, inkörning, flygbiljetter, dyra telefonnummer, inköp av produkter till distribution ect.
 • spacer Ingenting ont Vi på Gigajob tål inte heller några annonser som strider mot gällande rätt eller uppmuntra till att bryta mot gällande lag. Det samma gäller även för politiska, religiösa eller ideologiskt radikala uttryck samt nedsättande eller offensiva innehåll av alla typer.