1. Du är här:
 2. Alla jobb på hela världen
 3. Gigajob Finland
 4. Hjälp: FAQs för recruiter
 
 

Hjälp: FAQs för rekryterare

Svar på dina frågor om användningen av Gigajob för dina klienter

spacer Kan rekryterare använda Gigajob kostnadsfritt?
spacer Ja, det kan du. När du som rekryterare lägger upp kandidatprofiler för dina klienter är det alltid kostnadsfritt. Bas-annonser på Gigajob är principiellt helt utan kostnader! Utöver det erbjuder vi även kostnadspliktiga plus-annonser. Konditionerna för plus-annonser hittar du i vår prislista.
spacer Kan jag ha så många kostnadsfria, aktiva annonser som jag vill?
spacer Ja, det kan du. För tillfället har vi inga begränsningar så länge dina annonser inte strider mot våra anvisningar för annonsering.
spacer Vänligen läs våra anvisningar för annonsering!
spacer Hur länge är mina annonser aktiva?
spacer Alla jobbannonser på Gigajob är aktiva i 30 dagar. Naturligtvis kan du också förlängra annonsens löpningstid genom att klicka på „Mina jobbannonser“. För plus-annonser uppstår det ytterligare kostnader. Bas-annonser är naturligtvis fortfarande kostnadsfria.
spacer Oops, uppenbarligen har jag stridit mot anvisningarna och min account har raderats. Vad kan jag göra för att bli aktiverad igen?
spacer Sorry, om du har raderats är det slutgiltigt. Du bättre följer spacer anvisningarna.
spacer Jag har så många annonser som jag gärna vill publicera på Gigajob. Finns det en möjlighet för automatiserad uppladning?
spacer Sory, inte för tillfället.
spacer Jag är ny på Gigajob - hur kan jag anmäla mig kostnadsfritt?
spacer Bara klicka pa "Anmäla" överst till höger på sidan, fyll in blanketten och skicka den. Du kommer sedan att få en mail med en bekräftelselänk. Bara klicka pa den och du är anmäld.
spacer Hur fungerar Gigajob för rekryterare?
spacer Efter att du har slutfört din anmälan så kan du lägga upp alla dina annonser gratis. Intresserade användare kan sedan snabbt och enkelt hitta dina annonser på Gigajob. spacer Lägg in annons kostnadsfritt!
spacer Hur hittar jag arbetssökande/kandidatprofiler?
spacer Först byt till "Hitta kandidatprofiler" modus. Kandidatprofiler kan hittas över funktionen överst på startsidan. Ange din jobbeskrivning i textfältet “Vad?” och orten i textfältet “Var?”. Klicka på "Hitta kandidatprofiler"-button och du får en sökresultatslista med alla lämpliga profiler.
spacer Hur kontaktar jag en kandidat?
spacer
 1. Kontaktera jobbsökanden:
  Låt jobbsökanden veta att du är intresserad av hans profil. Skicka annonsinnehavaren en kontaktförfrågan genom att klickaa på button "Kontakta". På så sätt blir jobbsökanden inbjuden att se på din jobbannons.
 2. Såhär ser det ut för jobbsökanden
  Din kontaktförfrågan skickas till annonsinnehavaren. Detta steg har införts av Gigajob för att först skydda kandidaternas och arbetsgivarnas kontaktuppgifter.
 3. När din kontaktförfrågan har accepterats
  Så fort din kontaktförfrågan har accepterats utbytas dina kontaktuppgifter automatiskt. Den ytterligare ansökningsprocessen sker via E-Mail direkt med annonsinnehavaren.
spacer Kostnadsfria sökuppdrag
spacer Du har inte genast hittat rätt kandidatprofil? Varje dag publiceras det nya annonser på Gigajob. Vi kan alltid genast skicka dig ett meddelande om någon har skapat en kandidatprofil som motsvarar dina sökkriterier. På alla Gigajob-sidor hittar du på höger sidan en länk "Skapa sökuppdrag". En klick är tillräcklig - och din sökning sparas. Vi komemr sedan regelbundet att skicka de nyaste kandidatprofiler till dig. Denna service är kostnadsfri och kan när som helst avbeställas med bara en klick.
spacer Hur var mitt lösenord igen?
spacer Bara klicka “Logga in” (eller "Logga ut") överst till höger på sidan och följa länken "Glömt lösenord?" Ange sedan din e-postadress och klicka "Skicka". Du får sedan ett e-mail med en bekräftelselänk för att tillbakaställa ditt lösenord. Klicka på för att välja ett nytt lösenord.
Viktigt: Länken för tillbakställning av ditt lösenord är är giltig i bara 2 timmar. Efter det måste du vänta tills vi skickar ett mail til dig igen.
spacer E-mailet för tillbakaställandet av mitt lösenord har inte mottagits. Vad kan jag göra?
spacer Vänligen upprepa processen för att säkerställa att det har fungerat. Vänligen klicka igen på "Logga in" (eller "Anmäla") överst till höger på sidan och sedan på länken "Glömt lösenord?". Ange sedan din e-postadress och klicka på "Skicka". Vänligen kontrollera din e-postadress på stavfel. Nu borde du få ett e-mail med en länk för tillbakaställandet av ditt lösenord. Vänligen även se i din skräppost, anpassa dina inställningar eller ang din e-postadress i fältet.
spacer Hur kan jag ändra mina inloggningsuppgifter (lösenord/e-postadress)?
spacer You must be logged in to change any data. When you are logged in, you see "My Dashboard" in the top right corner of every Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option to change your password or email address.
spacer Hur kan jag avsluta Gigajob?
spacer You must be logged in to do that. Click on "MY Dashboard" in the top right corner of any Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option "Cancel Membership".
Note: You cannot login again after you cancel your Gigajob membership. Your data and ads will be permanently deleted.
spacer Jag har inte hittat svaret på min fråga.
spacer spacer Skicka ett meddelande till oss. Gigajob-teamet hjälper dig gärna.
spacer Jag har hittat ett fel eller ett problem.
spacer spacer Säg det till oss. Vi jobbar permanent på Gigabjobb och försöker förbättra vår websida. Vi uppskattar alla förslagvi kan få.
spacer Jag har ett förbättringsförslag.
spacer spacer Vänligen lämna oss dina ideér. Vi redan har en lång to-do-lista men vi ser fram emot att höra vad vara användare tycker om varan service och hur vi kan göra Gigajob ännu bättre!