1. Du är här:
  2. Alla jobb på hela världen
  3. Gigajob Finland
  4. Såhär skriver du en framgångsrik platsannons
 
 

Såhär skriver du en framgångsrik platsannons

Läs mina tips för ett framgångsrikt jobberbjudande

Inte helt säker ännu hur du skriver en bra annons på Gigajob? Här hittar du några bra tips om du hur du kan söka dina medarbetare på Gigajob ännu mer fråmgångsrikt. Bara följ dessa enkla steg som hjälper dig att fånga uppmärksamheten av dina potentiella medarbetare.

För en online jobbportal behöver du ha en speciell form av platsannons. Det huvudsakliga målet är att snabbt bli hittad av platsansökande. Så fort din annons har hittats av en arbetsgivare och den har kontaktad dig, kan du begära deras CV och intyg. Läs vidare och ge din platsannons en professionell touch.

spacer Titeln
Det viktigaste: Ta dig tid för titeln. De slagord du använder i din titel jämförs med de slagord som arbetssökande använder för sin jobbsökning. Använd alla relevanta slagord i titeln. Istället för "lärare" skriv till exempel "lärare, yrkesskola, engelska, ekonomi". Titeln gör skillnaden!
spacer Beskrivningen
  • Beskriv postionen utförligt. Nämn de dagliga uppgifterna som måste utföras. Skriv även om din firma eller ditt team som din nya anställda kommer att jobba med. Så får platsansökanden ett första intryck av arbetsomgivningen.
  • Efter det näm de krävdakvalifikationer. Examen och andra färdigheter (så som MS Office eller speciella programm), certifikater av vidareutbildningar osv. Skriv även om dina "soft skills" som du förväntar dig av medarbetare (förmåga att jobba i grupp, socialkompetens, lederskap). Dessa uppgifter hjälper platsansökanden att ta reda mer om den lediga positionen. Lämna inte ut något.
  • Glöm inte att även skriva om typenav anställning. Nämn om det handlar sig om ett heltids- eller deltidsjobb. Skriv även om ytterligare förmåner som ditt företag erbjuder. Allt detta är viktigt för arbetstagare.
spacer Logotypen
En företagslogotyp utgör glasyren på kakan. Annonser med företagslogotyper är mer attraktiva för arbetssöande och ha bättre chanser att bli kontaktade.

Följ dessa enkla steg när du skriver din annons och hitta nya medarbetare ännu snabbare! Lycka till!

Ditt Gigajob-team